Уважаеми зрители,
искаме да ви съобщим, че ще имате възможност да се срещнете лично с част от екипа на новият български, комедиен филм „ЕКШЪН“.

Той проследява историята на три хлапета с една обща мечта – да създадат най-великия филм от любимата им екшън поредица. Съдбата се намесва в живота им, когато при пътен инцидент, те инцидентно унищожават кола пълна с наркотици и трябва спешно да намерят огромна сума пари, за да се издължат на мафиотите, чиято е стоката. Тримата извършват немислимо престъпление – отвличат лентата на холивудски филм, който се снима у нас, за да поискат откуп от продуцентите. В последвалата серия от трагикомични ситуации, момчетата успяват да се забъркат в толкова големи неприятности, че българската, руската, еврейската и японската мафия са по петите им.

Специални гости на прожекцията на 25.01 Събота ще бъдат сценариста Тео Чепилов и режисьора на лентата Радослав Илиев, както и американския режисьор Реймънд Стиърс, който има роля във филма. Старта на прожекцията ще бъде от 19:00ч и всеки, който желае ще може да получи автограф и да се снима с гостите ни. Билетите вече са в продажба.
Очакваме ви.